Izjava o zasebnosti

Družba Westinghouse je zavezana k etičnemu in poštenemu poslovanju v skladu z veljavnimi zakoni in predpisi. Slednje vključuje skladnost z veljavnimi zakoni o varstvu podatkov.

Z izrazom “Westinghouse” mislimo enotno in solidarno družbo Westinghouse Electric Company LLC, Westinghouse Electric UK Holdings Limited, njene podružnice, povezane družbe in skupna podjetja v njeni polni lasti ali pod njenim nadzorom, ter vse organizacijske enote, ki so v njeni lasti, v upravljanju ali imajo obveznost poročanja družbi in vodstvu, kjerkoli po svetu.

Spletna izjava o zasebnosti je namenjena obveščanju o vrstah osebnih podatkov, ki jih pridobimo preko spletnih mest, o njihovi uporabi, s kom jih lahko delimo in kako lahko uveljavljate svoje pravice v zvezi z obdelavo osebnih podatkov.

Ta spletna izjava o zasebnosti je namenjena obveščanju o vrstah osebnih podatkov, ki jih pridobimo preko spletnih mest, kako lahko uporabimo te osebne podatke, s kom jih lahko delimo, in kako lahko uveljavljate svoje pravice v zvezi z našo obdelavo osebnih podatkov.

Osebni podatki” pomenijo informacije, ki identificirajo ali se nanašajo na fizično osebo, ki identificirajo ali se lahko združijo z drugimi podatki v naši lasti ali so zlahka dostopne za (neposredno ali posredno) identifikacijo fizične osebe, kot so ime, e-poštni naslov in telefonske številke, identifikacijska številka, podatki o lokaciji, spletni identifikator ali en ali več dejavnikov, ki so specifični za fizično, fiziološko, gensko, umsko, ekonomsko, kulturno ali družbeno identiteto te fizične osebe.

Pozorno preberite to spletno Izjavo o zasebnosti. Če imate nadaljnja vprašanja, stopite v stik z nami.

Kliknite na eno od spodnjih povezav za prehod na navedeni razdelek:

 1. Osebni podatki, ki jih obdelujemo
 2. Piškotki, analitika, orodje za sledenje, družbeni vtičniki
 3. Kako uporabljamo osebne podatke
 4. Kako delimo osebne podatke
 5. Mednarodni prenosi podatkov
 6. Hramba osebnih podatkov
 7. Varnost osebnih podatkov
 8. Kakšne pravice imate v zvezi z vašimi osebnimi podatki
 9. Spremembe te spletne izjave o zasebnosti
 10. Kdo je odgovoren, in kako lahko stopite v stik z nami

 

1. Osebni podatki, ki jih obdelujemo

Ko obiščete naša spletna mesta, zbiramo in obdelujemo različne osebne podatke, kot sledi:

A. Ko stopite v stik z nami prek spletnih mest ali se naročite na naše novice ali bloge, nam morate posredovati nekatere osebne podatke, in sicer:

 • identifikacijske in kontaktne podatke (kot so ime, priimek, telefonska številka, e-poštni naslov in poštni naslov) za vas in za druge osebe (npr. odgovorne osebe v vašem podjetju);
 • podatke o zaposlitvi (kot so naziv, oddelek in delodajalec);
 • nekatere demografske podatke, kot je državljanstvo;
 • podatke, uporabljene za ustvarjanje vašega spletnega računa (kot sta uporabniško ime, geslo);
 • druge podatke, ki nam jih lahko posredujete preko funkcije “Stik z nami”.

B. Naslednji osebni podatki se bodo obdelovali za tiste stranke, ki dostopajo do naših usposabljanj:

 • identifikacijski in kontaktni podatki (kot so ime, priimek, telefonska številka, e-poštni naslov in poštni naslov) za vas in za druge osebe (npr. odgovorne osebe v vašem podjetju);
 • nekateri demografski podatki (kot sta državljanstvo, naziv delovnega mesta);
 • evidenca o zadnji prijavi.

C. Naslednji osebni podatki se bodo obdelovali, ko bodo stranke uporabile hitro spletno stran EIDMS:

 • identifikacijski in kontaktni podatki (kot so ime, priimek, telefonska številka, e-poštni naslov in poštni naslov) za vas in za druge osebe (npr. vodje v vašem podjetju);
 • podatki o zaposlitvi (kot so naziv, oddelek in delodajalec);
 • nekateri demografski podatki, kot je državljanstvo;
 • podatki, uporabljeni za ustvarjanje vašega spletnega računa (kot sta uporabniško ime, geslo).

D. Za ustvarjanje računa na našem kariernem spletnem mestu, za pridružitev skupnosti talentov ali za obveščanje o prostih delovnih mestih bodo obvezni naslednji osebni podatki:

 • identifikacijski in kontaktni podatki (kot so ime, priimek, e-poštni naslov, država bivanja);
 • podatki, potrebni za ustvarjanje vašega spletnega računa (kot sta uporabniško ime, geslo).

Če se želite prijaviti na prosta delovna mesta, boste morali posredovati še dodatne podatke, specifične za delovno mesto, kot so življenjepis, pretekle delovne izkušnje, izobrazba, podatki o državljanstvu.

E. Naslednji osebni podatki bodo zahtevani za ustvarjanje računa in dostop do portala dobavitelja:

 • identifikacijski in kontaktni podatki (kot so ime, priimek, telefonska številka, e-poštni naslov) za vas in za druge osebe (npr. kontaktne osebe v prodaji, vodje v vašem podjetju);
 • podatki o zaposlitvi (kot so naziv, oddelek in delodajalec);
 • podatki, uporabljeni za ustvarjanje vašega spletnega računa (kot sta uporabniško ime, geslo).

F. Na splošno, kadar obiščete naša spletna mesta, se nekateri vaši podatki zbirajo (npr. IP-naslov, sklicne strani, datum in čas dostopa do spletnega mesta ter obiskana spletna mesta) na avtomatizirane načine z uporabo tehnologij, kot so piškotki, dnevnik spletnega strežnika, spletni svetilniki. Poleg tega brskalnik prenaša podatke o vaših spletnih dejavnostih in jih shrani na našem spletnem strežniku. Ti podatki vključujejo podatke o vaših napravah, dejanja brskanja, lokacijo in uporabo spletnih mest tretjih oseb, ki jih pridobimo z uporabo piškotkov. Glejte razdelek Piškotki, analitika, orodja za sledenje, družbeni vtičniki. Družba Westinghouse spoštuje in varuje zasebnost obiskovalcev spletnega mesta Westinghouse. Podatki, specifični za obiskovalce, ki so osebne narave, se običajno ne zbirajo. Vendar pa spletno mesto zagotavlja kontaktne podatke in e-poštne naslove za komunikacijo z obiskovalcem. Kadar obiskovalec komunicira s spletnim mestom družbe Westinghouse po e-pošti, se hrani evidenca o e-poštnem naslovu in imenu (če je na voljo) obiskovalca. Hranijo se tudi podatki, ki jih posredujejo obiskovalci ob izpolnjevanju spletnih obrazcev.

 

2. Piškotki, analitika, orodja za sledenje, družbeni vtičniki

Ko uporabljate naša spletna mesta, lahko zbiramo določene podatke na avtomatizirane načine z uporabo tehnologij, kot so piškotki, dnevniki spletnega strežnika, spletni svetilniki in JavaScript.

A. Piškotki

Piškotki so datoteke, ki jih spletna mesta pošiljajo na vaš računalnik ali drugo napravo, povezano z internetom, za edinstveno identifikacijo vašega brskalnika ali za shranjevanje informacij ali nastavitev na vaši napravi.

Brskalnik vam lahko sporoči, kako boste obveščeni, ko boste prejeli določene vrste piškotkov, in kako lahko omejite ali onemogočite določene piškotke.

Vendar pa upoštevajte, da brez piškotkov morda ne boste mogli uporabljati vseh funkcij naših spletnih mest ali drugih spletnih mest in spletnih storitev. Zanašamo se na določene tehnične piškotke za izboljšanje funkcionalnosti in uporabniške izkušnje na naših spletnih mestih.

Uporabljamo piškotke za ID seje za dostop do našega kariernega portala. Sejni piškotki se uporabljajo za enostavnejše krmarjenje po našem kariernem portalu. Piškotek za ID seje poteče, ko zaprete brskalnik. Če ste zavrnili piškotke, lahko še vedno uporabljate dele našega spletnega mesta, vendar pa bo možnost uporabe nekaterih območij našega spletnega mesta, izdelkov ali storitev morda omejena.

Poleg zbiranja podatkov s pomočjo piškotkov lahko naši spletni strežniki beležijo podatke, kot so vrsta naprave, vrsta operacijskega sistema, vrsta brskalnika, domena in druge sistemske nastavitve ter jezik, ki ga uporablja vaš sistem, državo in časovni pas, kjer je vaša naprava. Beležimo lahko tudi podatke, kot so naslov spletne strani, s katere ste bili napoteni na spletna mesta, in IP-naslov naprave, s katero ste se povezali z našimi spletnimi mesti. Poleg tega lahko beležimo tudi podatke o vaši interakciji s spletnimi mesti, kot so podatki o tem, katere strani ste obiskali. Na naše spletne strani lahko namestimo oznake, imenovane "spletni svetilniki". To so majhne datoteke, ki spletne strani povezujejo z določenimi spletnimi strežniki in njihovimi piškotki.

Na naših spletnih mestih lahko uporabimo storitve spletne analitike tretjih oseb, kot so storitve Google Analytics, Lucky Orange in YouTube

Ti ponudniki storitev nam pomagajo analizirati, kako uporabniki uporabljajo spletna mesta.

Podatki, zbrani za ta namen (vključno z vašim IP-naslovom in drugimi podatki, zbranimi na avtomatizirane načine), bodo razkriti tem ponudnikom storitev ali pa jih bodo zbrali ponudniki storitev sami. Pri prenosu podatkov družbi Google smo izbrali uporabo anonimizacije IP-naslova, kar omejuje količino podrobnosti, posredovanih s pomočjo storitve Google Analytics.

Za več informacij o tem, kako zavrniti te dejavnosti spletne analitike zunanjih ponudnikov storitev, kliknite ustrezno povezavo spodaj:

Google Analytics (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout)

Google Tag Manager (https://www.google.com/analytics/tag-manager/use-policy/?)

Imate tudi možnost preprečiti zbiranje podatkov o vaši uporabi spletnega mesta s strani Google Analytics. Prosimo, prenesite in namestite vtičnik Google, ki ga zagotavlja družba Google.

B. Družbeni vtičniki

Vsebino naših spletnih mest je možno deliti na družbenih omrežjih, kot so Facebook, Twitter & Co., LinkedIn in YouTube.

Spletna mesta uporabljajo orodje za deljenje. To orodje vzpostavi neposreden stik med omrežji in uporabniki šele, ko uporabnik aktivno klikne enega od teh gumbov. Če je uporabnik prijavljen v eno od družbenih omrežij, se ob uporabi gumbov za družbena omrežja, ki so na voljo na spletnih mestih, prikaže okno, v katerem lahko uporabnik pred pošiljanjem potrdi besedilo.

Ponudniki drugih vtičnikov tretjih oseb na naših spletnih mestih, kot so vdelani videi in družbena orodja za deljenje, lahko uporabljajo avtomatizirane načine zbiranja podatkov o vaši uporabi spletnih mest in vaših interakcijah z vtičniki. Te podatke urejajo pravilniki ali obvestila o politiki zasebnosti ponudnikov vtičnikov tretjih oseb in zanje ne velja spletna izjava o zasebnosti družbe Westinghouse.

Svetujemo vam, da si preberete izjave o zasebnosti, objavljene na teh spletnih mestih tretjih oseb (in vseh spletnih mestih), ki jih obiščete.

C. AddThis

Na naših spletnih mestih uporabljamo funkcije storitve za deljenje vsebine AddThis.com. Storitev AddThis uporabnikom svojih spletnih mest omogoča deljenje spletnih strani, blogov, novic, fotografij, videov in druge vsebine z družbenimi omrežji in drugimi destinacijami s pomočjo vtičnika spletnega mesta. Do delitve vsebine ne more priti brez vaše interakcije z vmesnikom, ki je na voljo na izbranih straneh na westinghousenuclear.com.

Piškotek AddThis lahko trajno zavrnete tako, da prenesete in namestite piškotek za zavrnitev sodelovanja, ki je na voljo na spodnji povezavi, na kateri lahko tudi najdete več informacij o zbiranju in uporabi podatkov s strani storitve AddThis: https://www.addthis.com/privacy/terms-of-service/

Za ogled seznama piškotkov družbe Westinghouse in piškotkov tretjih oseb, uporabljenih na spletnih mestih, ter za opravljanje izbir v zvezi s temi piškotki, obiščite.

 

3. Kako uporabljamo osebne podatke

Osebne podatke, ki jih pridobimo, uporabljamo na naslednji pravni podlagi in za spodaj navedene namene.

A. Vaše osebne podatke obdelujemo za izpolnjevanje naših pogodbenih obveznosti do vas, za naslednje namene:

 • da strankam omogočimo preverjanje stanja njihovih naročil, preverjanje razpoložljivosti izdelkov;
 • za lajšanje in hitrejšo izvedbo postopka ugotavljanja ustreznosti dobaviteljev;
 • za ustvarjanje in upravljanje vašega računa ter komunikacijo o vašem računu z vami.

B. Vaše osebne podatke bomo obdelovali na podlagi našega zakonitega poslovnega interesa za naslednje namene:

 • za zagotavljanje in upravljanje naših izdelkov in storitev;
 • za izboljšanje in optimizacijo funkcionalnosti, varnosti in stabilnosti vaše uporabniške izkušnje ter naših izdelkov in storitev;
 • za upravljanje naših spletnih mest;
 • za obdelavo, oceno in odgovarjanje na vaše zahteve in poizvedbe;
 • za zaščito varnosti in/ali celovitosti naših spletnih mest in infrastrukture informacijske tehnologije (IT) pred kibernetskim kriminalom, vohunjenjem, prevarami in drugo nezakonito dejavnostjo;
 • za razumevanje uporabe naših storitev, za omogočanje izboljšav in razvoja funkcij, zmogljivosti in podpore na naših spletnih mestih, kar lahko zajema zagotavljanje anonimnih statističnih podatkov o naših obiskovalcih;
 • za preverjanje vaše identitete ter zaščito pred in preprečevanje prevar in drugih nezakonitih dejavnosti, nepooblaščenih transakcij, zahtevkov in drugih odgovornosti ter za upravljanje izpostavljenosti tveganju in kakovosti;
 • za spremljanje in zagotavljanje skladnosti z veljavnimi pravilniki in postopki (vključno s to spletno izjavo o zasebnosti in drugimi pravilniki v zvezi z zasebnostjo) ter pravnimi zahtevami, vključno z izvajanjem notranjih preiskav; in
 • za morebitna razkritja tretjim osebam, ki so potrebna kot del postopka potrebne skrbnosti v kontekstu poslovnih operacij, v katerih lahko sodelujemo.
 • Uporabljeni so piškotki za analizo uporabe spletnih mest in s tem za izboljšanje ali optimizacijo spletnih mest.

Kadar uporabljamo podlago legitimnih interesov za obdelavo vaših osebnih podatkov, najprej izvedemo tehtanje med razlogom za obdelavo vaših osebnih podatkov na eni strani ter vašimi pravicami in svoboščinami na drugi strani, da bomo lahko zagotovili, da je naša uporaba podlage zakonitih interesov primerna.

C. Ob vaši privolitvi bomo vaše osebne podatke obdelovali za naslednje namene:

 • za stik z vami preko elektronskih glasil in/ali promocijskih e-poštnih sporočil ali podobne komunikacije v zvezi z izdelki in storitvami (vključno s priložnostmi za usposabljanje);
 • za upravljanje prijav na delovno mesto;
 • za pošiljanje obvestil o prostih delovnih mestih, obvestil in/ali informacij o kariernih priložnostih ali posodobitvah skupnosti talentov;
 • za izvajanje in omogočanje anket, iger, tekmovanj, fokusnih skupin in tržnih raziskav;
 • za registracijo in upravljanje udeležencev na naših tečajih usposabljanja;
 • za uporabo piškotkov, ki niso nujno potrebni za delovanje spletnih mest, in analitičnih piškotkov tretjih oseb.

Če vas prosimo za privolitev za obdelavo vaših osebnih podatkov, je taka privolitev prostovoljna. Kadarkoli jo lahko prekličete tako, da stopite v stik z nami. 

 

4. Kako delimo osebne podatke

Družba Westinghouse ne prodaja ali kako drugače razkriva osebnih podatkov, zbranih preko spletnih mest, razen kot je opisano v tej spletni izjavi o zasebnosti.

Družba ne deli osebnih podatkov, zbranih preko spletnih mest, za namene trženja. Družba Westinghouse vaše osebne podatke deli na spodaj opisane načine in za spodaj opisane namene:

 • Deljenje znotraj družbe Westinghouse. Ker je družba Westinghouse globalna skupina s sedežem v ZDA in s podružnicami po vsem svetu, se lahko osebni podatki, zbrani preko spletnih mest, delijo med različnimi entitetami družbe Westinghouse za namene, opisane zgoraj v tej spletni izjavi o zasebnosti (npr. za zagotavljanje in upravljanje izdelkov in storitev; za izpolnitev pogodbenih obveznosti; za posredovanje informacij o družbi Westinghouse; za registracijo in upravljanje ustvarjenih računov ali oddanih prijav; kot del rednih dejavnosti poročanja; za vzdrževanje IT-sistemov; za spremljanje in zagotavljanje skladnosti z veljavnimi pravilniki in postopki ter veljavnimi zakoni). Do osebnih podatkov bodo vedno dostopale in jih uporabljale samo osebe, ki jih morajo nujno poznati.
 • Deljenje s ponudniki storitev. Osebni podatki se lahko delijo s ponudniki storitev, ki jih družba Westinghouse pooblašča za izvajanje storitev v njenem imenu (npr. podjetja, ki zagotavljajo upravljanje strank in podporo, optimizacijo storitev, upravljanje novic in blogov; ponudniki storitev za IT-infrastrukturo; ponudniki storitev programske opreme ali podjetja, ki ponujajo analitiko podatkov). Ti ponudniki storitev so pogodbeno zavezani k varstvu podatkov, ki so jim posredovani, s sprejetjem ustreznih varnostnih ukrepov; upoštevati morajo navodila družbe Westinghouse in jim je prepovedano uporabljati ali razkrivati tovrstne podatke, razen kot je potrebno za izvajanje storitev v našem imenu ali za ravnanje v skladu s pravnimi zahtevami.
 • Regulatorji, organi in druge tretje osebe. Osebni podatki se lahko posredujejo regulatorjem, sodiščem in drugim organom (npr. davčnim organom in organom kazenskega pregona), neodvisnim zunanjim svetovalcem (npr. revizorjem, zunanjim pravnim svetovalcem ali drugim strokovnim svetovalcem), ekipam za notranjo skladnost in preiskave (vključno z zunanjimi svetovalci, imenovanimi za izvajanje notranjih preiskav), kot je potrebno za ravnanje v skladu z zakonito pravno zahtevo, da bi preprečili fizično poškodbo ali finančno izgubo, za vzpostavitev, uveljavitev ali obrambo naših zakonskih pravic ali v povezavi s preiskavo domnevne ali dejanske prevare ali nezakonite dejavnosti.
 • Kupci sredstev. Pridržujemo si pravico do prenosa osebnih podatkov, ki jih imamo o vas, posameznim tretjim osebam v primeru potencialne ali dejanske prodaje ali prenosa celote ali dela našega podjetja ali sredstev (vključno v primeru združitve, prevzema, skupnega podjetja, reorganizacije, odsvojitve, prenehanja poslovanja ali likvidacije) ali druge poslovne združitve. V takem primeru bomo od tretjih oseb zahtevali, da v zvezi z osebnimi podatki, ki jih delimo, zagotovijo primerljive ravni varstva, kot jih zagotavlja skupina Westinghouse Group.

 

5. Mednarodni prenosi podatkov

Glede na globalno poslovanje in operacije družbe Westinghouse so lahko nekateri prejemniki, s katerimi lahko delimo osebne podatke, v državah, ki imajo drugačne zakone o varstvu podatkov kot država, v kateri so bili osebni podatki zbrani.

Prenosi v države, na primer v ZDA, so lahko zaščiteni v skladu z dogovori, kakršen je Zasebnostni ščit EU-ZDA.

Prenose entitetam družbe Westinghouse urejajo ustrezni sporazumi znotraj skupine, ki pogodbeno obvezujejo vsako entiteto družbe Westinghouse, da zagotovi, da za osebne podatke velja zadostna in dosledna raven zaščite, ne glede na to, kje znotraj družbe Westinghouse prihaja do prenosa.

Če so prejemniki v drugih državah, kjer ni zadostne zaščite za osebne podatke, bo družba Westinghouse sprejela vse potrebne ukrepe za zagotovitev ustrezne zaščite prenosov, kot jo predvideva veljavna zakonodaji o varstvu podatkov.

Če ste  v Evropski uniji in/ali Evropskem gospodarskem prostoru (EGP), bomo ravnali v skladu z veljavnimi zakonskimi zahtevami, ki zagotavljajo ustrezno zaščito za prenos osebnih podatkov prejemnikom v državah zunaj EGP, kot so Standardne pogodbene klavzule EU, za katere je Evropska komisija ocenila, da zagotavljajo ustrezno raven zaščite za osebne podatke.

Za več informacij o ustrezno vzpostavljenih zaščitah stopite v stik z nami.

 

6. Hramba osebnih podatkov

V obsegu, ki ga dovoljuje veljavna zakonodaja, bomo vaše osebne podatke, zbrane na spletnih mestih, hranili toliko časa, kot je (1) potrebno za namene, za katere smo jih pridobili, v skladu z določili te spletne izjave o zasebnosti; ali (2) za čas veljavnosti druge zakonite podlage, navedene v tej spletni izjavi o zasebnosti ali na točki zbiranja, za hrambo teh osebnih podatkov dlje od obdobja, za katero je potrebno glede na prvotni namen.

V določenih okoliščinah lahko anonimiziramo vaše osebne podatke, zaradi česar jih ne bo več mogoče povezati z vami. Pridržujemo si pravico do uporabe takšnih anonimnih in deidentificiranih podatkov za zakonite poslovne namene brez obveščanja ali vaše privolitve.

 

7. Varnost osebnih podatkov

Izvajamo ustrezne fizične, tehnične in organizacijske varnostne ukrepe za zaščito vaših osebnih podatkov pred nenamerno izgubo in nepooblaščenim dostopom, uporabo, spreminjanjem ali razkritjem. Ti ukrepi vključujejo šifriranje podatkov, psevdo in anonimizacijo, logično in fizično omejitev dostopa in nadzor, požarne zidove in sisteme za obnovitev ter preizkušanje celovitosti.

Zaposleni v družbi Westinghouse se redno usposabljajo na področju obravnave osebnih podatkov in so zavezani k spoštovanju tajnosti podatkov in izpolnjevanju zakonski zahtev. Prav tako omejujemo dostop do osebnih podatkov na tiste zaposlene, zastopnike, pogodbenike in druge tretje osebe, ki imajo zakonito poslovno potrebo po dostopu, ter pogodbeno zahtevamo, da naši zunanji dobavitelji sprejmejo potrebne varnostne ukrepe za zagotovitev ustrezne ravni zaščite osebnih podatkov.

 

8. Kakšne pravice imate v zvezi z vašimi osebnimi podatki

V zvezi z vašimi osebnimi podatki imate številne pravice. Te se lahko razlikujejo glede na državo, vendar jih lahko na splošno strnemo na naslednje:

 • Pravica dostopa: Imate pravico, da pri nas preverite, ali se vaši osebni podatki obdelujejo, in če se, da zahtevate dostop do teh osebnih podatkov, vključno s kategorijami osebnih podatkov, ki se obdelujejo, namenom obdelave in prejemniki ali kategorijami prejemnikov. Če zahtevate več kot en izvod, vam lahko to zaračunamo.
 • Pravica do popravka: Imate pravico do popravka napačnih ali nepopolnih osebnih podatkov o vas.
 • Pravica do izbrisa (pravica do pozabe): Imate pravico, da od nas zahtevate, da izbrišemo vaše osebne podatke, če niso več potrebni za namen, za katerega so bili prvotno zbrani.
 • Pravica do omejitve obdelave: V določenih okoliščinah imate pravico zahtevati, da omejimo obdelavo vaših osebnih podatkov, vendar če imamo zakoniti interes za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj navedene namene, lahko ti zakoniti interesi prevladajo nad vašo zahtevo.
 • Pravica do prenosljivosti podatkov: Imate pravico do prejema tistih osebnih podatkov o sebi, ki ste nam jih posredovali, v strukturirani, splošno uporabljeni in strojno berljivi obliki, lahko imate pravico do prenosa teh podatkov drugemu subjektu.
 • Pravica do ugovora in pravice v zvezi z avtomatiziranim sprejemanjem odločitev: V določenih okoliščinah imate na podlagi razlogov, povezanih z vašim posebnim položajem, kadarkoli pravico ugovarjati obdelavi vaših osebnih podatkov in od nas zahtevati prenehanje obdelave vaših osebnih podatkov.
 • Pravica do preklica privolitve: Če ste nam dali privolitev za obdelavo določenih podatkov (na primer če ste se naročili na naše novice ali obvestila o prostih delovnih mestih), imate pravico, da kadarkoli prekličete dano privolitev – v celoti ali delno.
 • pravica do vložitve pritožbe pri pristojnem nadzornem organu za varstvo podatkov v vaši državi bivanja, državi dela ali državi domnevne kršitve. za celoten seznam nadzornih organov obiščite: https://edpb.europa.eu/about-edpb/about-edpb/members_en

Če je prišlo do spremembe osebnih podatkov ali so podatki, ki jih imamo o vas, napačni, vam svetujemo, da za posodobitev ali popravek stopite v stik z nami.

Če bomo od vas potrebovali dodatne podatke, bomo za izpolnitev vaše prošnje stopili v stik z vami.

Če imate kakšna vprašanja ali namero zahtevati dodatne informacije o tem, kako lahko uveljavite svoje pravice ali kako lahko učinkovito oddate takšen zahtevek, stopite v stik z nami.

 

9. Spremembe te spletne izjave o zasebnosti

Spletna izjava o zasebnosti se občasno posodablja, da odraža najnovejše organizacijske spremembe v družbi Westinghouse, spremembe izdelkov in storitev ali pravne zahteve. V kolikor se družba Westinghouse zanaša na vašo privolitev za izvedbo katerihkoli dejavnosti obdelave, bomo prosili za vašo privolitev, če in ko bodo spremembe te spletne izjave o zasebnosti lahko vplivale na ustrezno obdelavo pred izvedbo sprememb. Ta različica spletne izjave o zasebnosti družbe Westinghouse je začela veljati septembra 2019.

 

10. Kdo je odgovoren in kako lahko stopite v stik z nami

Upravljavec podatkov, odgovoren za obdelavo in postopke, opisane v tej spletni izjavi o zasebnosti, je:

Westinghouse Electric Company LLC
Communications Department
1000 Westinghouse Drive
Cranberry Township, Pennsylvania 16066

Pooblaščena oseba za varstvo podatkov za entitete družbe Westinghouse v Nemčiji je g. Gary Brown, ki ga lahko kontaktirate na:

Gary Brown, vodja službe za varstvo zasebnosti
Legal & Compliance
Westinghouse Electric Company
1000 Westinghouse Drive
Cranberry Township, PA 16066
Telefon: +44 (0)7783 658441
E-pošta: dataprivacy@westinghouse.com

Na splošno velja da, če želite uveljaviti svoje pravice ali imate vprašanja o tej spletni izjavi o zasebnosti, stopite v stik z nami na:

 • E-poštni naslov: dataprivacy@westinghouse.com
 • Telefonska številka: +1 412-374-5852
 • Naslov: Ethics and Compliance, Westinghouse, 1000 Westinghouse Drive, Cranberry Township, PA 16066, USA