Izjava o zasebnosti

Zadnja posodobitev: 1. junij 2023

Družba Westinghouse je zavezana k etičnemu in poštenemu poslovanju v skladu z veljavnimi zakoni in predpisi. To med drugim vključuje skladnost s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) Evropske unije (EU), Kalifornijskim zakonom o zasebnosti potrošnikov (CCPA), Kalifornijskim zakonom o pravicah zasebnosti (CPRA), Japonskim zakonom o varstvu osebnih podatkov (APPI), Brazilskim splošnim zakonom o varstvu podatkov (LGPD) in drugimi veljavnimi zakoni o varstvu podatkov.

Z izrazom Westinghouse (Westinghouse, mi) mislimo enotno in solidarno družbo Westinghouse Electric Company LLC, Westinghouse Electric UK Holdings Limited, njene podružnice, povezane družbe in skupna podjetja v njeni polni lasti ali pod njenim nadzorom, ter vse organizacijske enote, ki so v njeni lasti, v upravljanju ali imajo obveznost poročanja družbi in vodstvu, kjerkoli po svetu.

Družba Westinghouse spoštuje vašo zasebnost in želi, da ste seznanjeni s tem, kako pridobivamo, uporabljamo in razkrivamo osebne podatke. V tej Izjavi o zasebnosti (v nadaljevanju izjava ali izjava o zasebnosti) opisujemo, kako družba Westinghouse obdeluje in varuje podatke, zbrane na naših spletnih mestih.

Ta izjava velja za osebne podatke, ki jih pridobimo na spletnem mestu družbe Westinghouse, vključno s spletnim mestom westinghousenuclear.com, in drugih zunanjih spletnih mestih družbe Westinghouse, ki so povezana s to izjavo, vključno s kariernim portalom (v nadaljevanju spletna mesta).

Namen te izjave je seznaniti vas z vrstami osebnih podatkov, ki jih pridobivamo prek spletnih strani, kako lahko te osebne podatke uporabljamo, komu jih lahko razkrijemo in kako lahko uveljavljate pravice v zvezi z našo obdelavo osebnih podatkov.

Izraz osebni podatki pomeni informacije, ki identificirajo ali se nanašajo na fizično osebo, ki identificirajo ali se lahko združijo z drugimi podatki v naši lasti ali so zlahka dostopne za (neposredno ali posredno) identifikacijo fizične osebe, kot so ime, e-poštni naslov in telefonske številke, identifikacijska številka, podatki o lokaciji, spletni identifikator ali en ali več dejavnikov, ki so specifični za fizično, fiziološko, gensko, umsko, ekonomsko, kulturno ali družbeno identiteto te fizične osebe.

Izjavo bomo redno pregledovali in jo po potrebi spreminjali, zato redno preverjajte to stran. Na vrhu te izjave je pod Zadnja posodobitev navedeno, kdaj je bila ta izjava nazadnje pregledana. Vse posodobitve ali spremembe te izjave bodo začele veljati, ko bomo spremenjeno izjavo objavili na spletnih straneh ali prek njih. Če bomo izjavo bistveno spremenili, vas bomo o tem obvestili tukaj ali z obvestilom na naši domači strani.

Pozorno preberite to spletno izjavo o zasebnosti. Če imate nadaljnja vprašanja, nam pišite na dataprivacy@westinghouse.com.

Kliknite na eno od spodnjih povezav za prehod na izbrano poglavje:

 

Osebni podatki, ki jih obdelujemo

Ko obiščete naša spletna mesta, zbiramo in obdelujemo različne osebne podatke, kot sledi:

 1. Ko stopite v stik z nami prek spletnih mest ali se naročite na naše novice ali bloge, nam morate posredovati nekatere osebne podatke, in sicer:
  • identifikacijske in kontaktne podatke (kot so ime, priimek, telefonska številka, e-poštni naslov in poštni naslov) za vas in za druge osebe (npr. odgovorne osebe v vašem podjetju);
  • podatke o zaposlitvi (kot so naziv, oddelek in delodajalec);
  • nekatere demografske podatke;
  • podatke, uporabljene za ustvarjanje vašega spletnega računa (kot sta uporabniško ime, geslo);
  • druge podatke, ki nam jih lahko posredujete z uporabo funkcije “stik z nami”.
 2. Naslednji osebni podatki se bodo obdelovali za tiste stranke, ki dostopajo do naših usposabljanj:
  • identifikacijski in kontaktni podatki (kot so ime, priimek, telefonska številka, e-poštni naslov in poštni naslov) za vas in za druge osebe (npr. odgovorne osebe v vašem podjetju);
  • nekateri demografski podatki (n. pr. naziv delovnega mesta);
  • zapis o zadnji prijavi.
 3. Naslednji osebni podatki se bodo obdelovali, ko bodo stranke uporabile hitro spletno stran EIDMS:
  • identifikacijski in kontaktni podatki (kot so ime, priimek, telefonska številka, e-poštni naslov in poštni naslov) za vas in za druge osebe (npr. odgovorne osebe v vašem podjetju);
  • podatki o zaposlitvi (kot so naziv, oddelek in delodajalec);
  • nekateri demografski podatki (n. pr. državljanstvo;
  • podatki, uporabljeni za ustvarjanje vašega spletnega računa (kot sta uporabniško ime, geslo).
 4. Za ustvarjanje računa na našem kariernem portalu, za pridružitev skupnosti talentov ali za obveščanje o prostih delovnih mestih bodo obvezni naslednji osebni podatki:
  • identifikacijski in kontaktni podatki (kot so ime, priimek, e-poštni naslov, država bivanja);
  • podatki, potrebni za ustvarjanje vašega spletnega računa (kot sta uporabniško ime, geslo).

  Če se želite prijaviti na prosta delovna mesta, boste morali posredovati še dodatne podatke, specifične za delovno mesto, kot so življenjepis, pretekle delovne izkušnje, izobrazba, podatki o državljanstvu itn.

 5. Naslednji osebni podatki bodo zahtevani za ustvarjanje računa in dostop do portala dobavitelja:
  • identifikacijski in kontaktni podatki (kot so ime, priimek, telefonska številka, e-poštni naslov)
  • podatki o zaposlitvi (kot so naziv, oddelek in delodajalec);
  • podatki, uporabljeni za ustvarjanje vašega spletnega računa (kot sta uporabniško ime, geslo).
 6. Na splošno ob obisku našega spletnega mesta zbiramo nekatere vaše podatke (npr. IP-naslov, sklicne strani, datum in čas dostopa do spletnega mesta ter obiskana spletna mesta) na avtomatizirane načine z uporabo tehnologij, kot so piškotki, dnevnik spletnega strežnika, spletni svetilniki. Poleg tega brskalnik prenaša podatke o vaših spletnih dejavnostih in jih shrani na našem spletnem strežniku. Ti podatki vključujejo podatke o vaših napravah, dejanja brskanja, lokacijo in uporabo spletnih mest tretjih oseb, ki jih pridobimo z uporabo piškotkov. Glejte razdelek Piškotki, analitika, orodja za sledenje, družbeni vtičniki. Družba Westinghouse spoštuje in varuje zasebnost obiskovalcev spletnega mesta Westinghouse. Podatki, specifični za obiskovalce, ki so osebne narave, se običajno ne zbirajo. Vendar pa spletno mesto zagotavlja kontaktne podatke in e-poštne naslove za komunikacijo z obiskovalcem. Kadar obiskovalec komunicira s spletnim mestom družbe Westinghouse po e-pošti, se hrani evidenca o e-poštnem naslovu in imenu obiskovalca (če je na voljo). Hranijo se tudi podatki, ki jih posredujejo obiskovalci ob izpolnjevanju spletnih obrazcev.

Piškotki, analitika, orodja za sledenje, družbeni vtičniki

Ko uporabljate naša spletna mesta, lahko zbiramo določene podatke na avtomatizirane načine z uporabo tehnologij, kot so piškotki, dnevniki spletnega strežnika, spletni svetilniki in JavaScript.

 1. Piškotki

  Piškotki so datoteke, ki jih spletna mesta pošiljajo na vaš računalnik ali drugo napravo, povezano z internetom, za edinstveno identifikacijo vašega brskalnika ali za shranjevanje informacij ali nastavitev na vaši napravi.

  Brskalnik vam lahko sporoči, kako boste obveščeni, ko boste prejeli določene vrste piškotkov, in kako lahko omejite ali onemogočite določene piškotke.

  Vendar pa upoštevajte, da brez piškotkov morda ne boste mogli uporabljati vseh funkcij naših spletnih mest ali drugih spletnih mest in spletnih storitev. Zanašamo se na določene tehnične piškotke za izboljšanje funkcionalnosti in uporabniške izkušnje na naših spletnih mestih.

  Uporabljamo piškotke za ID seje za dostop do našega kariernega portala. Sejni piškotki se uporabljajo za enostavnejše krmarjenje po našem kariernem portalu. Piškotek za ID seje poteče, ko zaprete brskalnik. Če ste zavrnili piškotke, lahko še vedno uporabljate dele našega spletnega mesta, vendar pa bo možnost uporabe nekaterih območij našega spletnega mesta, izdelkov ali storitev morda omejena.

  Poleg zbiranja podatkov s pomočjo piškotkov lahko naši spletni strežniki beležijo podatke, kot so vrsta naprave, vrsta operacijskega sistema, vrsta brskalnika, domena in druge sistemske nastavitve ter jezik, ki ga uporablja vaš sistem, državo in časovni pas, kjer je vaša naprava. Beležimo lahko tudi podatke, kot so naslov spletne strani, s katere ste bili napoteni na spletna mesta, in IP-naslov naprave, s katero ste se povezali z našimi spletnimi mesti. Poleg tega lahko beležimo tudi podatke o vaši interakciji s spletnimi mesti, kot so podatki o tem, katere strani ste obiskali. Na naše spletne strani lahko namestimo oznake, imenovane "spletni svetilniki". To so majhne datoteke, ki spletne strani povezujejo z določenimi spletnimi strežniki in njihovimi piškotki.

  Na naših spletnih mestih lahko uporabimo storitve spletne analitike tretjih oseb, kot so storitve Google Analytics, Lucky Orange in YouTube.

  Ti ponudniki storitev nam pomagajo analizirati, kako uporabniki uporabljajo spletna mesta.

  Podatki, zbrani za ta namen (vključno z vašim IP-naslovom in drugimi podatki, zbranimi na avtomatizirane načine), bodo razkriti tem ponudnikom storitev ali pa jih bodo zbrali ponudniki storitev sami. Pri prenosu podatkov družbi Google smo izbrali uporabo anonimizacije IP-naslova, kar omejuje količino podrobnosti, posredovanih s pomočjo storitve Google Analytics.

  Za več informacij o tem, kako zavrniti te dejavnosti spletne analitike zunanjih ponudnikov storitev, kliknite ustrezno povezavo spodaj:

  Google Analytics (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout)

  Google Tag Manager (https://www.google.com/analytics/tag-manager/use-policy/?)

  Prav tako imate možnost preprečiti zbiranje podatkov o vaši uporabi spletnega mesta s strani Google Analytics. Prosimo, prenesite in namestite vtičnik Google, ki ga zagotavlja družba Google.

 2. Družbeni vtičniki

  Vsebino naših spletnih mest je možno deliti na družbenih omrežjih, kot so Facebook, Twitter & Co., LinkedIn in YouTube.

  Spletna mesta uporabljajo orodje za deljenje. To orodje vzpostavi neposreden stik med omrežji in uporabniki šele, ko uporabnik aktivno klikne enega od teh gumbov. Če je uporabnik prijavljen v eno od družbenih omrežij, se ob uporabi gumbov za družbena omrežja, ki so na voljo na spletnih mestih, prikaže okno, v katerem lahko uporabnik pred pošiljanjem potrdi besedilo.

  Ponudniki drugih vtičnikov tretjih oseb na naših spletnih mestih, kot so vdelani videi in družbena orodja za deljenje, lahko uporabljajo avtomatizirane načine zbiranja podatkov o vaši uporabi spletnih mest in vaših interakcijah z vtičniki. Te podatke urejajo pravilniki ali obvestila o politiki zasebnosti ponudnikov vtičnikov tretjih oseb in zanje ne velja spletna izjava o zasebnosti družbe Westinghouse.

  Svetujemo vam, da si preberete izjave o zasebnosti, objavljene na spletnih mestih tretjih oseb (in vseh spletnih mestih), ki jih obiščete.

 3. AddThis

  Na naših spletnih mestih uporabljamo funkcije storitve za deljenje vsebine AddThis.com. Storitev AddThis uporabnikom svojih spletnih mest omogoča deljenje spletnih strani, blogov, novic, fotografij, videov in druge vsebine z družbenimi omrežji in drugimi destinacijami s pomočjo vtičnika spletnega mesta. Do delitve vsebine ne more priti brez vaše interakcije z vmesnikom, ki je na voljo na izbranih straneh na westinghousenuclear.com.

  Piškotek AddThis lahko trajno zavrnete tako, da prenesete in namestite piškotek za zavrnitev sodelovanja, ki je na voljo na spodnji povezavi, na kateri lahko tudi najdete več informacij o zbiranju in uporabi podatkov s strani storitve AddThis: https://www.addthis.com/privacy/terms-of-service/

  Za ogled seznama piškotkov družbe Westinghouse in piškotkov tretjih oseb, uporabljenih na spletnih mestih, ter za opravljanje izbir v zvezi s temi piškotki, obiščite naše orodje Cookie Consent Tool.

Elektronska sporočila in komunikacije

Če prejemate e-poštna sporočila o izdelkih ali storitvah, promociji ali trženjskem gradivu, se lahko odjavite od prejemanja trženjskih e-poštnih sporočil tako, da nas o tem obvestite na naslov dataprivacy@westinghouse.com. Ti postopki odjave niso na voljo za e-poštna sporočila, ki so potrebna za obvestilo ali potrditev transakcije ali statusa (kot so nakup, zahteva za storitev ali sprememba v obiskovalčevem uporabniškem profilu).

Kako uporabljamo osebne podatke

Osebne podatke, ki jih pridobimo, uporabljamo na naslednji pravni podlagi in za spodaj navedene namene.

 1. Vaše osebne podatke bomo obdelali za izpolnjevanje naših pogodbenih obveznosti do vas za naslednje namene:

  • da bi strankam omogočili preverjanje statusa njihovega naročila, preverjanje razpoložljivosti izdelkov;
  • za olajšanje in pospešitev postopka kvalifikacije dobaviteljev;
  • za ustvarjanje, upravljanje in komuniciranje z vami v zvezi z vašim računom.
 2. Vaše osebne podatke bomo obdelovali na podlagi našega zakonitega poslovnega interesa za naslednje namene:

  • za zagotavljanje in upravljanje naših izdelkov in storitev;
  • za izboljšanje in optimizacijo funkcionalnosti, varnosti in stabilnosti vaše uporabniške izkušnje ter naših izdelkov in storitev;
  • za upravljanje naših spletnih mest;
  • za obdelavo, ocenjevanje in odgovarjanje na vaše zahteve in poizvedbe;
  • za zaščito varnosti in/ali celovitosti naših spletnih mest in infrastrukture IT pred kibernetskimi kaznivimi dejanji, vohunjenjem, goljufijami in drugimi nezakonitimi dejavnostmi;
  • da bi razumeli, kako uporabljate naše storitve, in da bi nam omogočili izboljšanje in nadaljnji razvoj funkcij, delovanja in podpore, ki so na voljo na naših spletnih mestih, kar lahko vključuje zagotavljanje anonimnih statističnih podatkov o naših obiskovalcih;
  • za preverjanje vaše identitete ter zaščito pred goljufijami in drugimi nezakonitimi dejavnostmi, nepooblaščenimi transakcijami, zahtevki in drugimi obveznostmi ter njihovo preprečevanje in upravljanje izpostavljenosti tveganju in kakovosti;
  • za spremljanje in zagotavljanje skladnosti z veljavnimi politikami in postopki (vključno s to izjavo o zasebnosti na spletu in vsemi drugimi politikami, povezanimi z zasebnostjo) ter zakonskimi zahtevami, vključno z izvajanjem notranjih preiskav; in
  • za vsa razkritja tretjim osebam, ki so potrebna kot del postopkov skrbnega preverjanja v okviru dejavnosti podjetja/poslovanja, v katerih lahko sodelujemo.
  • Piškotki se uporabljajo za analizo uporabe spletnih strani in s tem za izboljšanje ali optimizacijo spletnih strani.

  Kadar se bomo pri obdelavi vaših osebnih podatkov sklicevali na zakonite interese, bomo najprej izvedli tehtanje med razlogom za obdelavo vaših osebnih podatkov na eni strani ter vašimi pravicami in svoboščinami na drugi, da bi zagotovili, da je naša uporaba podlage zakonitih interesov ustrezna.

 3. Ob vaši privolitvi bomo vaše osebne podatke obdelovali za naslednje namene:

  • za pošiljanje elektronskih novic in/ali promocijskih in podobnih e-sporočil v zvezi z izdelki in storitvami (vključno s priložnostmi za usposabljanje);
  • za upravljanje prijav na delovno mesto;
  • za pošiljanje obvestil o prostih delovnih mestih, obvestil in/ali informacij o kariernih priložnostih ali posodobitvah skupnosti nadarjenih;
  • za izvajanje in spodbujanje anket, iger, natečajev, fokusnih skupin in tržnih raziskav;
  • za registracijo in upravljanje udeležencev naših usposabljanj;
  • za uporabo piškotkov, ki niso potrebni za delovanje spletnih mest, in analitičnih piškotkov tretjih oseb.

  Če vas prosimo za soglasje za obdelavo vaših osebnih podatkov, je tako soglasje neobvezno in nas lahko kadar kontaktirate in ga prekličete.

Kako delimo osebne podatke

Družba Westinghouse ne prodaja ali kako drugače razkriva osebnih podatkov, zbranih preko spletnih mest, razen kot je opisano v tej spletni izjavi o zasebnosti.

Družba ne razkriva osebnih podatkov, zbranih na spletnih mestih, za namene trženja. Družba Westinghouse vaše osebne podatke deli na spodaj opisane načine in za spodaj opisane namene:

 • Deljenje znotraj družbe Westinghouse. Ker je družba Westinghouse globalna skupina s sedežem v ZDA in ima podružnice po vsem svetu, se lahko osebni podatki, zbrani na spletnih mestih, delijo med različnimi entitetami družbe Westinghouse za namene, opisane zgoraj v tej spletni izjavi o zasebnosti (npr. za zagotavljanje in upravljanje izdelkov in storitev; za izpolnitev pogodbenih obveznosti; za posredovanje informacij o družbi Westinghouse; za registracijo in upravljanje ustvarjenih računov ali oddanih prijav; kot del rednih dejavnosti poročanja; za vzdrževanje IT-sistemov; za spremljanje in zagotavljanje skladnosti z veljavnimi pravilniki in postopki ter veljavnimi zakoni). Do osebnih podatkov bodo vedno dostopale in jih uporabljale samo osebe, ki jih morajo nujno poznati.
 • Deljenje s ponudniki storitev. Osebni podatki se lahko delijo s ponudniki storitev, ki jih družba Westinghouse pooblašča za izvajanje storitev v njenem imenu (npr. podjetja, ki zagotavljajo upravljanje strank in podporo, optimizacijo storitev, upravljanje novic in blogov; ponudniki storitev za IT-infrastrukturo; ponudniki storitev programske opreme ali podjetja, ki ponujajo analitiko podatkov). Ti ponudniki storitev so pogodbeno zavezani k varstvu podatkov, ki so jim posredovani, s sprejetjem ustreznih varnostnih ukrepov; upoštevati morajo navodila družbe Westinghouse in jim je prepovedano uporabljati ali razkrivati tovrstne podatke, razen kot je potrebno za izvajanje storitev v našem imenu ali za ravnanje v skladu s pravnimi zahtevami.
 • Regulatorji, organi in druge tretje osebe. Osebni podatki se lahko posredujejo regulatorjem, sodiščem in drugim organom (npr. davčnim organom in organom kazenskega pregona), neodvisnim zunanjim svetovalcem (npr. revizorjem, zunanjim pravnim svetovalcem ali drugim strokovnim svetovalcem), ekipam za notranjo skladnost in preiskave (vključno z zunanjimi svetovalci, imenovanimi za izvajanje notranjih preiskav), kot je potrebno za ravnanje v skladu z zakonito pravno zahtevo, da bi preprečili fizično poškodbo ali finančno izgubo, za vzpostavitev, uveljavitev ali obrambo naših zakonskih pravic ali v povezavi s preiskavo domnevne ali dejanske prevare ali nezakonite dejavnosti.
 • Kupci sredstev. Pridržujemo si pravico do prenosa osebnih podatkov, ki jih imamo o vas, posameznim tretjim osebam v primeru potencialne ali dejanske prodaje ali prenosa celote ali dela našega podjetja ali sredstev (vključno v primeru združitve, prevzema, skupnega podjetja, reorganizacije, odsvojitve, prenehanja poslovanja ali likvidacije) ali druge poslovne združitve. V takem primeru bomo od tretjih oseb zahtevali, da v zvezi z osebnimi podatki, ki jih delimo, zagotovijo primerljive ravni varstva, kot jih zagotavlja skupina Westinghouse Group.

Mednarodni prenosi podatkov

Glede na globalno poslovanje in operacije družbe Westinghouse so lahko nekateri prejemniki, s katerimi lahko delimo osebne podatke, v državah, ki imajo drugačne zakone o varstvu podatkov kot država, v kateri so bili osebni podatki zbrani.

Prenose entitetam družbe Westinghouse urejajo ustrezni sporazumi znotraj skupine, ki pogodbeno obvezujejo vsako entiteto družbe Westinghouse, da zagotovi, da za osebne podatke velja zadostna in dosledna raven zaščite, ne glede na to, kje znotraj družbe Westinghouse prihaja do prenosa.

Če so prejemniki v drugih državah, kjer ni zadostne zaščite za osebne podatke, bo družba Westinghouse sprejela vse potrebne ukrepe za zagotovitev ustrezne zaščite prenosov, kot jo predvideva veljavna zakonodaji o varstvu podatkov.

Če ste v Evropski uniji in/ali Evropskem gospodarskem prostoru (EGP), bomo ravnali v skladu z veljavnimi zakonskimi zahtevami, ki zagotavljajo ustrezno zaščito za prenos osebnih podatkov prejemnikom v državah zunaj EGP, kot so Standardne pogodbene klavzule EU, za katere je Evropska komisija ocenila, da zagotavljajo ustrezno raven zaščite za osebne podatke.

Za več informacij o ustrezno vzpostavljenih zaščitah stopite v stik z nami dataprivacy@westinghouse.com.

Hramba osebnih podatkov

V obsegu, ki ga dovoljuje veljavna zakonodaja, hranimo osebne podatke, ki smo jih pridobili o vas prek spletnih strani, dokler (1) jih potrebujemo za namene, za katere smo jih pridobili, v skladu z določbami te izjave ali (2) imamo drugo zakonito podlago, navedeno v tej izjavi ali v trenutku zbiranja, za hrambo teh osebnih podatkov po obdobju, ko so potrebni za prvotni namen.

V nekaterih okoliščinah lahko vaše osebne podatke anonimiziramo, tako da jih ni več mogoče povezati z vami. Pridržujemo si pravico, da takšne anonimizirane in deidentificirane podatke uporabimo za kakršen koli zakonit poslovni namen, ne da bi vas o tem dodatno obvestili ali pridobili vaše soglasje. Deidentificirane podatke hranimo v deidentificirani obliki in jih ne poskušamo ponovno identificirati, razen če poskušamo podatke ponovno identificirati samo zato, da ugotovimo, ali naši postopki deidentifikacije delujejo pravilno.

Varnost osebnih podatkov

Izvajamo ustrezne fizične, tehnične in organizacijske varnostne ukrepe za zaščito vaših osebnih podatkov pred nenamerno izgubo in nepooblaščenim dostopom, uporabo, spreminjanjem ali razkritjem. Ti ukrepi vključujejo šifriranje podatkov, psevdo in anonimizacijo, logično in fizično omejitev dostopa in nadzor, požarne zidove in sisteme za obnovitev ter preizkušanje celovitosti.

Zaposleni v družbi Westinghouse se redno usposabljajo na področju obravnave osebnih podatkov in so zavezani k spoštovanju tajnosti podatkov in izpolnjevanju zakonski zahtev. Prav tako omejujemo dostop do osebnih podatkov na tiste zaposlene, zastopnike, pogodbenike in druge tretje osebe, ki imajo zakonito poslovno potrebo po dostopu, ter pogodbeno zahtevamo, da naši zunanji dobavitelji sprejmejo potrebne varnostne ukrepe za zagotovitev ustrezne ravni zaščite osebnih podatkov.

Kakšne pravice imate v zvezi s svojimi osebnimi podatki

V zvezi z vašimi osebnimi podatki imate številne pravice. Te se lahko razlikujejo glede na državo, vendar jih lahko na splošno strnemo na naslednje:

 • Pravica do dostopa: Imate pravico, da pri nas preverite, ali se vaši osebni podatki obdelujejo, in če se, da zahtevate dostop do teh osebnih podatkov, vključno s kategorijami osebnih podatkov, ki se obdelujejo, namenom obdelave in prejemniki ali kategorijami prejemnikov. Če zahtevate več kot en izvod, vam lahko to zaračunamo.
 • Pravica do popravka: Imate pravico do popravka napačnih ali nepopolnih osebnih podatkov o sebi.
 • Pravica do izbrisa (pravica do pozabe): Imate pravico, da od nas zahtevate, da izbrišemo vaše osebne podatke, če niso več potrebni za namen, za katerega so bili prvotno zbrani.
 • Pravica do omejitve obdelave: V določenih okoliščinah imate pravico zahtevati, da omejimo obdelavo vaših osebnih podatkov, vendar če imamo zakoniti interes za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj navedene namene, lahko ti zakoniti interesi prevladajo nad vašo zahtevo.
 • Pravica do prenosljivosti podatkov: Imate pravico do prejema tistih osebnih podatkov o sebi, ki ste nam jih posredovali, v strukturirani, splošno uporabljeni in strojno berljivi obliki, lahko imate pravico do prenosa teh podatkov drugemu subjektu.
 • Pravica do ugovora in pravice v zvezi z avtomatiziranim sprejemanjem odločitev: V določenih okoliščinah imate na podlagi razlogov, povezanih z vašim posebnim položajem, kadarkoli pravico ugovarjati obdelavi vaših osebnih podatkov in od nas zahtevati prenehanje obdelave vaših osebnih podatkov.
 • Pravica do preklica privolitve: Če ste nam dali privolitev za obdelavo določenih podatkov (na primer če ste se naročili na naše novice ali obvestila o prostih delovnih mestih), imate pravico, da kadarkoli prekličete dano privolitev – v celoti ali delno.
 • Pravica do vložitve pritožbe pri pristojnem nadzornem organu za varstvo podatkov v državi vašega stalnega prebivališča, državi dela ali državi domnevne kršitve. Za celoten seznam nadzornih organov obiščite: https://edpb.europa.eu/about-edpb/about-edpb/members_en.

Če je prišlo do spremembe osebnih podatkov ali so podatki, ki jih imamo o vas, napačni, vam svetujemo, da za posodobitev ali popravek stopite v stik z nami.

Če bomo od vas potrebovali dodatne podatke, bomo za izpolnitev vaše prošnje stopili v stik z vami.

Če imate kakšna vprašanja ali namero zahtevati dodatne informacije o tem, kako lahko uveljavite svoje pravice ali kako lahko učinkovito oddate takšen zahtevek, nam pišite na dataprivacy@westinghouse.com.

Uporaba spletnega mesta s strani mladoletne osebe

Če ste mlajši od 18 let, ne uporabljajte naših spletnih strani in ne dostopajte do njih. Nimamo namena zbirati ali uporabljati osebnih podatkov oseb, mlajših od 18 let, in tega zavestno ne bomo storili. Če bomo izvedeli, da smo zbirali osebne podatke mladoletnih oseb, in bomo pozvani, da take podatke izbrišemo iz naših podatkovnih zbirk, bomo to nemudoma storili. V takem primeru vas prosimo, da podate preverljivo zahtevo, če ste mlajši od 18 let. Za mlajše od 13 let mora preverljivo zahtevo podati eden od staršev ali skrbnik.

Povezovanje

Westinghouse vam kot storitev zagotavlja povezave do spletnih mest drugih organizacij prek svojih spletnih mest. Ta zunanja spletna mesta vsebujejo informacije, ki jih objavljajo organizacije, neodvisne od družbe Westinghouse. Prisotnost teh povezav do zunanjih spletnih mest ne sme pomeniti, da družba Westinghouse podpira vsebino, izdelke, storitve ali stališča, izražena na zunanjih spletnih mestih in v katerem koli povezanem gradivu. Družba Westinghouse ni odgovorna za vsebino katere koli povezane spletne strani, za povezave, ki jih vsebuje povezana spletna stran, ali za kakršne koli spremembe ali posodobitve povezanih spletnih strani.

Opozoriti moramo, da ta izjava ne velja za nobeno od teh povezanih spletnih mest in da ta zunanja spletna mesta morda ne upoštevajo enakih pravil o zasebnosti kot ta izjava. Zunanja spletna mesta lahko uporabljajo piškotke, zbirajo podatke in jih uporabljajo na načine, ki jih družba Westinghouse ne bi uporabljala. Westinghouse ne pregleduje, ne nadzoruje in ne spremlja prakse zasebnosti povezanih spletnih mest in ni odgovorna za prakso zasebnosti ali kakršne koli informacije ali gradiva na teh spletnih mestih. Zato vam priporočamo, da ob vsakem obisku povezanega spletnega mesta pregledate pravila o zasebnosti tega spletnega mesta.

Spremembe izjave o zasebnosti

Spletno izjavo o zasebnosti občasno posodabljamo, da odraža najnovejše organizacijske spremembe v družbi Westinghouse, spremembe izdelkov in storitev ali zakonske zahteve. V kolikor se družba Westinghouse zanaša na vašo privolitev za izvedbo katerihkoli dejavnosti obdelave, bomo prosili za vašo privolitev, če in kjer bi spremembe te spletne izjave o zasebnosti lahko vplivale na ustrezno obdelavo pred izvedbo sprememb.

Kdo je odgovoren in kako lahko stopite v stik z nami

Upravljavec podatkov, odgovoren za obdelavo in postopke, opisane v tej spletni izjavi o zasebnosti, je:

Westinghouse Electric Company LLC
Communications Department
1000 Westinghouse Drive
Cranberry Township, Pennsylvania 16066

Pooblaščena oseba za varstvo podatkov za entitete družbe Westinghouse v Nemčiji je g. Gary Brown, dosegljiv na naslednjih naslovih:

Gary Brown, Chief Privacy Officer
Legal & Compliance
Westinghouse Electric Company
1000 Westinghouse Drive
Cranberry Township, PA 16066
Elektronski naslov: dataprivacy@westinghouse.com

Na splošno velja da, če želite uveljaviti svoje pravice ali imate vprašanja o tej spletni izjavi o zasebnosti, stopite v stik z nami na:

 • Elektronski naslov: dataprivacy@westinghouse.com
 • Telefonska številka: ++1 412 374 5852
 • Naslov: Ethics and Compliance, Westinghouse, 1000 Westinghouse Drive, Cranberry Township, PA 16066, USA