Search
Share: 
Karriär

Globe in hands - beskuren

KARRIÄR

Shaping Tomorrow's Energy! Jobba hos oss och gör skillnad i världen

Var med och forma morgondagens energi. Tillsammans kan kärnkraft och förnybar energi skapa stabila och hållbara elsystem. Westinghouse är ett globalt företag som jobbar med allt inom kärnkraft; från forskning och utveckling, nybyggnation, bränsleproduktion, service och underhåll till avveckling när reaktorerna nått sin fulla livslängd. Hos oss får du chansen att utvecklas i en global miljö inom en högteknologisk bransch. 

Vill du göra skillnad - börja jobba hos oss! Just nu söker vi många olika  kompetenser som är viktiga för oss. Se alla lediga tjänster på vår jobbportal

Annons - Börja jobba hos oss


Möjligheter

Som medarbetare på Westinghouse är möjligheterna många. Vi erbjuder en inspirerande arbetsmiljö med engagerade medarbetare där du ställs inför tekniska och personliga utmaningar med goda utvecklingsmöjligheter. Vi har många olika yrkeskategorier inom företaget och alla är lika viktiga för att vi tillsammans ska lyckas. Vi växer och behöver fler engagerade och ansvarstagande medarbetare som tycker om att arbeta med komplexa projekt i en internationell miljö.

Vi har ett brett behov av kompetens. Typiska ingenjörsområden är bland annat processystem, el- och mekanikkonstruktion, beräkning, reaktorsäkerhet, kvalitet, materiallära, härdfysik, service- och underhållsteknik. Dessutom finns flera arbetsområden inom miljö/hälsa/säkerhet, projektledning, supply chain, ekonomi, marknad och självklart även inom produktion då vi bl a har en fabrik där flera hundra medarbetare jobbar.

Är du under 35 år har du möjlighet att medverka i nätverket Young Generation, ett globalt nätverk vars syfte är att stärka kärnkraftsbranschen.

Vår övertygelse är att mångfald och olikheter berikar vårt företag. För att få rätt kompetens till varje tjänst tillvaratar vi de resurser som finns hos varje individ oavsett kön, religion, etnicitet, funktionshinder eller sexuell läggning.


Praktik & Examensarbete

Westinghouse samarbetar med flera både lokala och nationella gymnasieskolor, yrkeshögskolor, universitet och högskolor. Genom dessa samarbeten möjliggör vi för elever och studenter att ansöka om praktikplats och examensarbete hos oss. Vi erbjuder ett brett spektra av ämnesområden för examensarbeten och välkomnar dig som student att ta kontakt med oss för att diskutera möjliga projekt. För ansökan om praktik hänvisar vi till de etablerade formella processer som var och en av de olika skolor vi samarbetar med erbjuder via sina utbildningar.

Lediga tjänster

Vill du jobba hos oss får du gärna söka någon av våra lediga tjänster eller kontakta våra samarbetspartners och anmäla ditt intresse. Vi behöver hela tiden nya medarbetare. 

De flesta av våra lediga tjänster i Sverige finns samlade på vår jobbportal. 

JOBBPORTAL - SWEDEN

Tillsättningar hanteras företrädesvis av någon av våra externa rekryteringspartners. Information om våra lediga tjänster finner du genom att klicka på länkarna nedan:

Jefferson Wells

Norén & Lindholm

Westinghouse har kontor och produktionsenheter över hela världen - här hittar du alla lediga jobb inom Westinghouse. 

JOBBPORTAL - GLOBALT

Registrera ditt CV

Finns det inget ledigt jobb hos oss just nu som passar dig, kan du ändå skapa ett konto under "Join our talent community" som du hittar högst upp på jobbportalen. Där kan du lägga in ditt CV, så finns du med i vårt register för kommande rekryteringar.

Om du har frågor

Har du övriga frågor om att jobba på Westinghouse i Sverige ber vi dig att kontakta vår HR-avdelning via växeln 021-347000, alternativt mejla dina frågor till hr.se@westinghouse.com